Ny sigar fra Navarre!

Hei, og godt nytt år! Da er vi endelig tilbake etter travle dager, så i tiden fremover vil det komme mye nytt her på sigarprat.no.

navarre-cigare-francais-01Navarre har nylig lansert en helt ny sigar, den slankeste fra merket hittil, Milady Corona Gorda. 6 tommer x 46 gauge gir en elegant størrelse, og sigaren er blendet for å være balansert, innsmigrende og behagelig.

Navarre er som dere kanskje vet en 100% fransk urlsigar, fra frø til kasse! Sigarene har et distinkt særpreg, et komplekst smaksbilde og en helt spesiell subtilitet. Dette er sigarer for kjenneren. Les mer om merket her. Vi liker disse svært godt, spesielt når de har fått et års tid eller mer på baken. Vi smakte en fra førsteproduksjonen for ni år siden i fjor, og dèt var en sjeldent stor sigaropplevelse!

SN på hele Navarre-linjen (minus Milady Corona Gorda, SN kommer):

Navarre Athos Short Robusto: Sigaren har en helt nydelig aroma av bakst, mørke bær og røstede kastanjer. Et vagt saltpreg anes også. Sigaren klarer å være fyldig og raffinert på samme tid, smaksrik og subtil, noe få sigarer er; veldig bra. Aromaen er spesiell uten å være sær, og med et helt særegent smaksbilde, noe som kanskje ikke er så rart da Navarrenx’ terroir er unikt i tobakksammenheng. Personlighet er et stort pluss i en sigar!

Navarre Aramis Robusto: Dette er sigarens svar på kvalitetschampagne. Utrolig smaksrik, men også svært raffinert og subtil. Sigaren har en lekker jordlig dybde, med aroma av tørr jord,  lettbrent kaffe, blomster og friske og tørkede frukter. Pent kakaopreg på bakenden, og et vagt hint av lakris, kanel og pepper også. En unik sigar som ikke smaker som noe annet.

Navarre Porthos Grand Robusto: Denne har en litt annen blend enn Robustoen. Porthos er en del lettere i aromaen, faktisk veldig rund. De subtile aromaene av frukt og blomster kommer enda tydeligere frem her, og sigaren har noe mindre krydderpreg. Ettersmaken er eviglang og har et lekkert preg av toast og toffee.

 

Share
This entry was posted in Sigar, Sigarvurderinger and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply