Sigartips: Blås ut gassene!

Dette er et lite knep som kan høyne mang en røykestund, nemlig å blåse ut gassene. Når man røyker en sigar, fester partikler og gasser fra røyken seg fast i tobakken lenger inn på sigaren. Dette bygger seg selvsagt opp desto mer av sigaren man har røkt, og forandrer sigarens aroma etter hvert som man røyker. Dette er ikke nødvendigvis negativt, men man kan prøve dette trikset og la seg forundre av hvor mye sigaren forandrer seg av det:

Når man har røkt en del ned på sigaren, blås kontinuerlig og hardt ut gjennom den, gjerne opp til et havt minutt eller mer. Man oppnår en kontinuerlig luftstrøm ved å bruke munnen for å skyve ut luft mens man etterfyller lungene med luft. Krever litt trening, men det går helt fint. Etter man er ferdig, røyk videre og nyt de nye og friske aromaene sigaren varter opp med!

Share
This entry was posted in Tips, Tobakksteori and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply