Padrón Family Reserve 85th Anniversary Maduro

007-030-0110Da er alt av Padrón endelig tilbake i Norge! Et lite antall Family Reserve 85th Anniversary med madurodekkblad har også funnet veien hit. Denne sigaren er den nyeste i Padróns eksklusive Family Reserve-serie, hvor de bruker den eldste og beste tobakken de har for å skape noen skikkelig mesterverk av noen sigarer. 85th ble sluppet for å markere Padrón selv sin 85årsdag, og det er – i god Padróntradisjon – en skikkelig smaksbombe.

For øvrig er også 2000, 5000, 6000, 7000, Londres og den lille Corticos tilgjengelig i standardserien. I 1964-serien er det nå Principes som er å få, og for 1926-serien har valget som vanlig falt på torpedoen No. 2 og den lille og særdeles smaksrike No. 35.

Padrón har også laget en film der de presenterer hele sin produksjonsprosess – Se filmen her. Som mange av dere vet lagrer Padrón brorparten av hver eneste tobakkshøst for fremtidig bruk, og sitter dermed på et digert lager av gammel – og til dels eldgammel – tobakk. Denne tobakken brukes i alle Padrónsigarene, og den aller beste og eldste tobakken tas frem i større og større grad etter hvert som man beveger seg oppover i produkthierarkiet deres. Når det gjelder Family Reserve-serien (og også 40th og 80th Anniversary), vil Padrón lage disse så lenge de fremdeles har tobakk igjen. Når tobakken de har valgt ut er tom, er det også slutt på produksjonen av disse. Dette er dermed en forgjengelig nytelse, så hvis man vil prøve disse er det ingen grunn til å vente.

Share
This entry was posted in Nicaragua, Sigar and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply