SN: La Reloba – Dekkbladbonanza!

La Reloba er en rimeligere serie fra Don Pepin Garcia. Sigarene er 100% håndrullet og har selvsagt long filler. Sigarene har samme innlegg og samme omblad, men kommer med tre forskjelige dekklbader! Her har man altså muligheten til selv å smake direkte hvor mye dekkbladet har å si for en sigars aroma! Generelt kan man si at sigarene er smakfulle, middels kraftige, og selvsagt helt perfekt håndverksmessig, som alltid fra My Father.

 

La Reloba Robusto Habano: Flott, sjokoladefarvet dekkblad. Aroma av kakao- og kaffebønner, lær og høy. Veldig smooth sigar, behagelig å røyke. Den mest tilgjengelige og innsmigrende i Relobaserien.

 

La Reloba Robusto Sumatra: Litt mer rustikt dekkblad, men det dufter fortreffelig. Nøtter, høy, låve, litt kakao og pepper. Noe syrligere i røyken enn Habano’en, ganske tangy. Smakfull sigar. Undertegnedes favoritt av disse.

 

La Reloba Robusto Mexico: Kanskje den minst tilgjengelige av Relobaene, veldig ren tobakksaroma, med tørt høy, litt mineraler, mørk sjokolade, tørr jord, og med en fin syrlighet i bakgrunn. Ikke den mest sjarmerende sigaren vi har smakt (dette er ikke en eufemisme, synes vi noe er dårlig så skriver vi dèt), men rustikk og interessant.

 

Share
This entry was posted in Nicaragua, Sigar, Sigarvurderinger and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply