Padrón!

Sigarene fra Padrón trenger vel ingen introduksjon. For nye lesere av denne bloggen kan denne posten være av interesse. Les gjerne også denne for å se bilder fra et fabrikkbesøk hos Padrón.

Et stort utvalg av disse sigarene er nå tilgjengelig, både i hele kasser og enkeltvis. I standardserien finnes 2000, 5000, 6000, 7000 og nyheten Londres, en coronastørrelse med den velkjente blenden til Padróns standardserie. All tobakken som brukes i disse er eldre enn 2 1/2 år, og de inneholder i tillegg en andel svært vellagret tobakk.

I 1964-serien er det den lille Principe som gjelder. Her er andelen vellagret tobakk uppet betraktelig, og sigaren er en stor smaksmessig opplevelse.

Toppserien 1926 er en klassiker, og noe av det beste som kan oppdrives av sigarer rett og slett. Her er den lille smaksbomben No. 35 og torpedoen No. 2 tilgjengelig.

Noen kasser av den nye Family Reserve 85th Anniversary kom også til Norge fra Miami, men nesten alle disse er allerede borte dessverre. Noen få enkeltsigarer er fremdeles tilgjengelig.

SN på Padrón Londres, en sigar vi ikke har testet på flere år, kommer i morgen.

Share
This entry was posted in Nicaragua, Sigar and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply