Oppdaterte startpakker!

Vi har mange innom oss som handler humidor, kutter, lighter og et utvalg sigarer for å starte “sigarkarrièren”. Derfor har vi satt sammen ferdige startpakker, med alt som trengs av sigartilbehør og sigarer for en begynner eller for sigarrøykere som vil ta steget fra én-og-én kjøp av sigarer til anskaffelse av en humidor og en liten (eller større) sigarsamling.

Startpakkene kommer i flere nivåer slik at man kan velge pakken som passer best for en selv ut ifra ambisjonsnivå og behov. Uansett hvilken man velger får man alt man trenger for å kose seg med sigarer i mange år fremover, pluss et flott utvalg sigarer man kan smake seg gjennom.

Pakkene har blitt svært populære siden vi introduserte dem for et par år siden, og vi har nå oppdatert innholdet i noen av dem, og redusert prisene på de større pakkene samtidig. Vi er fleksible med å skreddersy en pakke etter kundens ønsker, bare send oss en e-post eller slå på tråden.

Share
This entry was posted in Humidor, Sigartilbehør and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply