Piper og pipetobakk!

Hei folkens,

Den siste tiden har vi mottatt mange forespørsler om vi kan tilby piper og pipetobakk. Dette har ikke vært et fokusområde for oss hittil, siden vi kun har konsentrert oss om high end håndrullede sigarer og sigartilbehør. Vi vil kun tilby skikkelig kvalitetsvarer, og når vi nå også så smått tar steget inn i pipens verden, gjelder dette selvsagt på lik linje med sigarene vi fører.

Piperøykeren er ikke spesielt synlig her til lands, og har ikke vært det på lenge. Imidlertid vet vi at de finnes, og de nyter sin pipe i fred og ro. Dessverre er piper og pipetobakk blitt mangelsvare over hele landet, og det er vanskelig å få kjøpt noe annet enn lavkvalitetstobakk innsauset i sukkerlake de fleste steder. Dette vil vi gjøre noe med, og ser frem til å kunne ha et godt tilbud til piperøykere over hele landet, på samme måte som vi allerede har mht sigarer.

Vi har god ekspertise på piper og pipetobakk allerede, og kan svare på det meste man måtte ha av spørsmål. Vi vil publisere en liten serie artikler om emnet her på sigarprat den kommende tiden, og håper det vil være god og opplysende lesning. Smoke on!

Share
This entry was posted in Piper and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply