Kampanjedager på Adorinihumidorer!

Fra 9. mai til og med 13. mai har vi nå kampanjedager på utvalgte humidorer fra Adorini! Vi tilbyr 30% rabatt på modellene Chianti Medium, Carrara Medium, Avellino, Modena og Milan ved alle kjøp over kr. 3000,- (før rabatt). Kampanjen gjelder både i vår forretning i Oslo og i nettbutikken. Ved nettbutikkordre trekkes rabatten fra når vi ekspederer ordren. Så nå har man sjansen for å skaffe seg en skikkelig kvalitetshumidor som vil holde perfekt luftfuktighet året rundt selv under norske forhold – til en rimelig pris.

Vi blir svært ofte kontaktet av kunder som har problemer med å holde forholdene jevne i sin humidor. Det norske klimaet, med kraftige temperatursvingninger, og ofte svært tørr luft, krever mye av en humidor. Rimelige kinahumidorer, som i praksis betyr 99% av rimelige humidorer som er å få kjøpt i nettbutikker i Norge og i utlandet, er ikke egnet for norske forhold, og det lille man sparer på å kjøpe en slik forsvinner fort i ekstra fuktighetselementer, hygrometre som faktisk fungerer og en masse hodebry, for ikke å snakke om ødelagte sigarer…

Adorinis humidorer er av svært høy kvalitet, og kommer med livstidsgaranti, håraktivert hygrometer, og et av verdens beste fuktighetselementer. Kjøper man en Adorini hos oss, får man en humidor for livet, og vi tilbyr personlig oppfølging med råd og hjelp for alle som skulle trenge dette. Bare husk å velg en som er stor nok, det har en tendens til å balle på seg når man får seg en lekker humidor…

Vi har også fått inn nyheten Adorini Habana Deluxe! Dette er en av de kuleste humidorene vi har sett på lenge. Den er diskret og lekker, med finish i matt sort, og med hygrometer og termometer synlig fra utsiden. Inni er det plass til noen gode stabler hele sigarkasser, pluss ca. 75-100 løse sigarer i en skuff i toppen. Dette er altså en rimelig kvalitetshumidor med plass til hele kasser, løse sigarer, OG med høy wife acceptance factor!

Share
This entry was posted in Humidor and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply