Vi pusser opp!

Mange av dere har sikkert lurt på hvorfor vi har vært utsolgt på mange sigarer den siste tiden; grunnen er at vi nå begynner å pusse opp vår forretning i Oslo sentrum, og vi flytter det fysiske lageret vårt. Butikken vil ligge på akkurat samme sted som før, i Kongens Gate 10. Vi kommer til å ha åpent som vanlig gjennom hele oppussingsperioden, og vil også selvsagt ekspedere alle nettordre like raskt som alltid.

Butikken vil bli utvidet til omtrent dobbel størrelse, noe som gir oss mer plass til både sigarer, humidorer og sigartilbehør, og utvalget vårt vil bli større enn før for alle varekategorier.

Vi vil takke alle dere som handler hos oss for tålmodighet mht det begrensede utvalget vi har kunnet tilby dere i perioden som har vært,  og kan glede dere med en oppusset og utvidet forretning med et sigarutvalg uten sidestykke i Norge om ikke lenge!

 

Share
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply