Arturo Fuente Cubanitos i Norge!

I “the roaring nineties” var det spesielt én sigar i Norge som solgte i bøtter og spann, den for oss legendariske La Flor Dominicana Mojitos. Dette var en liten, håndrullet sigar av svært høy kvalitet, som kom i esker à 10 og gav alt man kan ønske seg av en sigar i et lite, rimelig og praktisk format. Sigaren gikk ut av produksjon, og erstatningen ble Aurora Finos og Leon Jimenes Petites, men selv om disse har det samme formatet, er dette maskinrullede sigarer.

Vi har nå fått inn en sigar av samme kaliber som Mojitos og med samme gnistrende kvalitet, nemlig Arturo Fuente Cubanitos. Dette er håndrullede, små longfillersigarer med Fuentes kjente blend. En nydelig liten sigar for anledninger der man ikke har tid til en stor sigar.

Share
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply