Black is Back!

Kaffens svar på Tatuaje? Sort som helvete, sterk som døden og søt som kjærlighet.

Superkaffen Black Coffee er nå tilbake! Den ble lansert for i fjor med brask og bram i Hell (tettstedet i Stjørdal altså), hvor den også brennes (altså burned in hell…). Kaffen er ment som et uttrykk for den sorte, opprinnelige kaffen nordmenn trykket til sitt bryst før kaffebarene gjorde sitt inntog i Norge, og er inspirert av den norske black metal-kulturen.

Dette er en kaffe av svært høy kvalitet, fra Sitio Contendas-farmen syd i Brasil. Kaffebærene tørkes med fruktkjøttet inntakt, noe som gir en fruktig og nesten overmodent preg på kaffen. Brenningen er relativt lys, tross i navnet. Kaffen har en tydelig sødme, med et flott bærpreg og masse frukt. Vår nye favorittkaffe, som også passer perfekt sammen med sigar!

Share
This entry was posted in Kaffe and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Black is Back!

  1. DeadMule says:

    Oi, oi, dette er jo dødskult! Burde jo bli en eksportartikkel til utenlandsk metalfans det her. Du får be Øyvind sende over en pose til metalkompisen sin på La Corona i Orlando.

Leave a Reply