Oppdatering Nicarao

Veldig mange har etterspurt Nicarao-sigarene den siste måneden, og endelig kan vi bekrefte at de er på vei tilbake! Den lille testordren vi tok inn i april av disse ble utsolgt på rekordtid på grunn av svært stor etterspørsel. Nicarao har blitt særdeles godt mottatt i Norge, noe vi er veldig glade for, og vi utvider utvalget av sigarene med tre nye størrelser denne gangen, og enda fler størrelser i august/september.

Alle størrelsene som nå er utsolgt kommer tilbake ca. uke 25, pluss én ny størrelse i hver serie: Clasico-serien blir utvidet med den evig populære størrelsen Pyramide (6×52), i Especial-serien kommer en virkelig tykkas, Toro Doble (6×58), og for luksusserien Exclusivos del får vi et lite antall av en tykk Robusto (5 1/2×58).

Følg med for oppdateringer!

Share
This entry was posted in Nicaragua and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply