Avstemning: Hvilken Padrón blir den neste i Norge?

Update: Da er vinneren, med 57.89% av stemmene, kåret! Neste Padrón i Norge blir Padrón 6000, torpedoen i standardserien. Takk til alle som stemte, vi håper sigaren er god!

Da vi fikk inn Padrón sent i høst etter en tids fravær, var det såpass stor etterspørsel at alt i standardserien ble utsolgt etter få uker. Denne gangen hadde vi tenkt å introdusere en ny Padrón-størrelse fra standardserien, men vi er noe usikre på hvilken vi skal velge. Derfor kan dere som leser denne bloggen stemme frem den neste Padrón i Norge her på Sigarprat.no!

Standardserien til Pardrón er på mange måter den sigaren alle andre måles etter for oss; den er passe kraftig men ikke for sterk, har en utmerket balanse, og er aldri, aldri kjedelig. Samtidig er prisen svært sympatisk. Dette er en sigarer både nybegynnere og erfarne sigarrøykere liker. Padrón bruker utvalgt tobakk fra sine syv farmer i Nicaragua i disse sigarene, og tobakken er lagret i minimum 2 1/2 år før rulling (cubanerne lagrer dekkbladene på sine mest eksklusive limitada-sigarer i 2 år, til sammenligning). Sigarene er røykeklare rett fra Padróns lager, som alle Padrón-sigarene.

Da presenterer vi alternativene. Alle disse har nogenlunde samme blend, men tykkelsen vil ha en del å si på hvordan aromaen oppleves. På en slank sigar vil dekkbladet dominere aromabildet mer, mens på en tykk sigar vil innlegget være det som gir mest smak. Den sigaren som får flest stemmer blir å finne i forretningen vår i Oslo og i nettbutikken om ikke lenge. Man kan stemme t.o.m. søndag 30. januar.

Fra venstre:

1. Padrón Londres: Denne har vi ved flere anledninger hatt på lager før. Her får man den klassiske Padrón-blenden i corona-format, altså noe mindre enn bestselgeren Padrón 2000. 5 1/2″ x 52.

2. Padrón 6000: Pyramiden i Padrón standardserie. En skikkelig kubbe som gir masse røyk og rik aroma. 5 1/2″ x 52.

3. Padrón Panetela: Slanke sigarer blir det færre og færre av, noe som er litt trist, da mange av de største røykeopplevelsene kommer gjennom slanke sigarer røkt langsomt.  6 7/8″ x 36.

4. Padrón Magnum: Dette er en skikkelig sværing. Den største sigaren Padrón lager; for Padrónaficionados med god tid! 9″ x 50.

Share
This entry was posted in Nicaragua, Sigar and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Avstemning: Hvilken Padrón blir den neste i Norge?

  1. DeadMule says:

    Super idé med avstemming!!! Min favoritt leder…

  2. K_F says:

    Godt å se at favoritten min vant 🙂 Selv om en Magnum nok heller ikke hadde vært å forakte.

Leave a Reply