Leon Jimenes Leyendas – forhåndstest

Fra Forumet (av DeadMule):

På sigarmessen i Tyskland i september, fikk jeg kloa i et par prøver på de siste nyhetene fra La Aurora-fabrikken på Den dominikanske republikk. Denne fabrikken, som er den eldste på øya, har hatt mye å melde i det siste, ikke minst sigaren “107?, som heter det fordi fabrikken feirer 107 år i 2010. “107?, som nylig ble lansert i USA, har vi ikke fått prøve ennå, men den kommer forhåpentligvis etterhvert (selv om det går rykter om at de er utsolgt i USA allerede…). De to andre, som vi har smakt (La Aurora Short Robusto og LJ Leyendas), lanseres i Europa (og Norge) i tiden fram mot jul, FØR de lanseres i USA! Sistnevnte tar vi en kikk på her.

“Leyenda” betyr legende, og er laget som en hyllest til sigarrullernes (“tabaqueros”) imponerende håndverk. Fasongen er en meget elegant og slank figurado/perfecto, lignende sigarene grunnleggeren av fabrikken selv rullet for 100 år siden. Størrelsen er omtrent som en Petit Corona. Se selv:

Se resten (inkl bilder) i forum-tråden

Share
This entry was posted in Forum, Sigar, Sigarvurderinger and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply