Didier Houvenaghel til Augusto Cigars 25. mars!

140318-DidierOnsdag 25. mars kommer Didier Houvenaghel, mannen bak Nicarao, La Ley og Pitbull til Augusto Cigars! Belgiske Didier er utdannet tobakksagronom fra Cuba, og hans sigarmerker er nå godt etablert blandt våre bestselgere siden vi lanserte dem i Norge i 2010. Han er også forfatter av den glimrende sigarboken “From Soil To Soul”.

Et sigarforedrag av Didier er noe man ikke bør gå glipp av, og vi er veldig glade for at han nå tar turen og besøker oss og våre kunder! Vi har lagt ut et begrenset antall billetter til arrangementet i nettbutikken. Foredraget blir på kveldstid, og etterpå blir det selvsagt tid til sigarrøyking, sigarprat og en aldri så liten fest! Velkommen!

 

Share
This entry was posted in Arrangement and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply