Massivt nyhetsslipp fra Aurora!

untamedVi har nå fått inn vår aller første leveranse fra La Aurora direkte fra fabrikken på Den dominikanske republikk, hvilket betyr bøttelass med spennende nyheter, samt gjensyn med gamle klassikere. Fra Aurora har vi nå 1495CameroonCorojo, Preferidos, 100 Años, 107 og Puro Vintage. Fra León Jimenes er den spennende nyheten Double Maduro-serien, som har dobbelfermenterte dekkblader fra Dom. rep.

Auroras eiers eget sigarmerke, Guillermo León, er selvsagt på plass, og da også Don Fernando, basert på en gammel blend laget av Leóns far, som var sjef for La Aurora inntil sin død i 2009.Leon Jimenes Double Maduro Ambassador 1

Vi har også fått inn det kliss nye merket Untamed by Aurora, som er den kraftigste sigaren Aurora lager.

Mer info og SN kommer i tiden fremover, følg med!

Share
This entry was posted in Sigar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply