Nyheter fra Padrón!

p17q5a9is31qql1j8q1nul19q73t63Padrón lanserte for ikke så veldig lenge siden sin største sigar hittil i 1964-serien: 1964 Anniversary Series No. 4. Sigarene i de dyrere seriene fra Padrón er som regel ikke spesielt store, siden prisen øker veldig når sigarene blir større fordi Padrón utelukkende bruker vellagret og svært kostbar tobakk i disse seriene. No. 4 er et unntak, for sigaren er på hele 6 1/2 x 60! Flere og flere sigarrøykere har de siste årene fått øynene opp for virkelig store sigarer og smaksopplevelsen disse tilbyr, og det er kult at Padrón følger opp med en skikkelig stor sigar i 1964-serien. Vi har testet denne nå, og det er uten tvil den beste utgaven av 1964-blenden vi har smakt.

1964-serien har en tweaket utgave av blenden i standardserien fra Padrón, men all tobakken kommer fra Padróns berømte tobakkslager, så her snakker man vellagret tobakk av ypperste klasse. Erfaringsmessig er det lite å hente på å lagre 1964- og 1926-seriene, så disse er klare til røyking med det samme man mottar dem.

Family Reserve 85 Years, vår favoritt i Family Reserve-serien, er tilbake på lager, jedjhehog det samme er 80th Anniversary. Begge er laget for å feire gamlefar Padróns fødselsdager, men de er svært forskjellige. Mens 85 Years er myk, rund, silkemyk og forførende, er 85th Anniversary kraftig, kompleks og inderlig.

Vi har for øvrig tatt inn Padrón Churchill for første gang på mange år; dette er kanskje den meste elgante og balanserte sigaren i standardserien, og på akkurat denne foretrekker vi Natural-dekkblad og ikke maduro.

Share
This entry was posted in Nicaragua, Sigar and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply