Snacks fra Cuba

hwehwhDet er ikke så ofte vi får inn noe ordentlig godt og røykeklart fra Cuba, rett og slett fordi de fleste av sigarene er rundt ett år gamle; mange er endog yngre enn dette! Dog har vi nå noe bra på lager. Vi har fått inn Bolivar Belicosos Finos Cabinet Selection (mer ettertraktet enn de i vanlige kasser) med boksdato RBF OCT 12, Romeo y Julieta Exhibicion No. 4 – helt klart vår favorittromeo hvis den har litt alder, den er mer old school RyJ enn de nye releasene fra merket – med dato POV AGO 12.

Rosinen i pølsa er likevel vår favorittsigar fra H. Upmann – Magnum 46 – pakket i kabinetter med dato STA NOV 09!

Vi har for øvrig fremdeles igjen den aldeles suverene Punch Northern Lights fra 4641227c0250da3fe825db42bcafe6792009, og også noen få igjen av Partagas Lusitanias Gran Reserva.

Vi har utvidet utvalget av cubanere noe nå, bl.a. med nyheten Vegueros Tapados. Habanos har kuttet ut alle de gamle vitolaene fra merket, og isteden relansert merket med tre nye størrelser. Sigaren kommer også i flotte metallesker à 16 sigarer.

Share
This entry was posted in Sigar and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply