Aged By Augusto: Nye sigarer sluppet!

5-22-08cigarpics007Vi har nå sluppet en del nye sigarer i Aged By Augusto-serien vår. Dette er sigarer som er lagret hos oss i flere år; vi har alltid ønsket å kunne tilby ordentlig modne sigarer, og har i flere år nå lagt ned litt og litt til lagring. Vi skulle veldig gjerne ha lagt ned mer, og vi er i gang med dette nå omsider. Hvis man tror cubanske sigarer skal smake slik hyllevare smaker i dag, vil disse sigarene vise hvor grundig feil man tar…..

Nå før jul slipper vi noen virkelig godsaker, bl.a. cubanere fra 1998! Merk at vi har svært begrensede mengder av mange av sigarene (for noen kan man telle antallet på to hender). Vi sender med en skriftlig garanti fra oss om lagringstid og lagringsforhold, så disse blir en veldig fin julegave til en kresen sigarrøyker. Hvis ikke man rett og slett vil røyke dem selv da…..

Share
This entry was posted in Sigar and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply