SN: Chinchalero Reserva de Oro Churchill & Panatela

Vi har nå fått inn to nye størrelser i Reserva de Oro-serien fra Chinchalero, Churchill og Panatela. Den første vi testet av disse, Epicure No. 2, tok oss fullstendig på senga med et vell av deilige aromaer. Siden Churchill og Panatela ikke kommer i tuber, er prisen enda bedre enn på den allerede svært godt prisede robustoen i serien.

 

erhehewChinchalero Reserva de Oro Panatela: Lange, slanke sigarer er alltid noe vi liker! Litt røffere utseende enn Epicure No. 2, men utmerket konstruksjon og brenning. Sigaren har en deilig krydderkake/toffe/kanel-aroma, med krydder, edeltre og litt kaffe i bakgrunn. Helt utrolig smooth og rund røyk. Et varp til prisen.

5032_12879_21995Chinchalero Reserva de Oro Churchill: En håndrullet Churchill-størrelse av denne kvaliteten til denne prisen er nesten uhørt i Norge. Lik de to andre sigarene i serien, men litt lettere, og definitivt mer tangy. I tillegg til krydderkake.- og toffeearomaene, har den et litt mer komplekst preg; det sniker seg inn litt sjø, tang, hvit pepper og tørket frukt. Igjen, dette er latterlig mye sigar for pengene. En skikkelig kosesigar. Nydelig!

Share
This entry was posted in Sigar, Sigarvurderinger and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply