Oliva, Cain, NUB, Padilla, Chinchalero og La Rica!

oliva_serie_v_melanio_maduro_4Endelig er alle de kjente og kjære sigarene fra Oliva, Cain og NUB tilbake etter en tids fravær. De eksklusive sigarene fra Padilla er også tilbake, med den nye maduro-sigaren deres som en skikkelig godbit. Fra Oliva er nyheten denne gang Melanio Maduro, som ikke har vært i Europa før. Fra Cain kommer torpedoene i alle fire varianter, og når det gjelder NUB var det kun 460 Torpedo Maduro som var tilgjengelig denne gangen – men så er det også den mest populære av NUB-sigarene heldigvis.

De kjente og kjære sigarene fra Chinchalero er også tilbake, etter å ha blitt utsolgt påpage21-565x297 rekordtid forrige gang vi fikk dem inn. Vi har økt utvalget med en ny størrelse i standardserien – en liten torpedo – og to nye størrelser i den suverene Reserva de Oro-serien, en panatela og en churchill, begge er sigarer som gir begrepet “valuta for pengene” en helt ny mening. Fra La Rica er nyheten denne gang verdens minste håndrullede kvalitetssigar i tube – Tubitos!

Vi kommer tilbake med mer info og smaksnotater i dagene som kommer.

Share
This entry was posted in Nicaragua, Sigar and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply