Nyheter fra Alec Bradley – EL BOMBA LANCERO!

12040_26688_19062Mandag førstkommende ankommer et større parti Alec Bradley landet; den svært etterspurte Black Market, samt den lille MAXX Nano, som ble utsolgt veldig raskt forrige gang, kommer selvsagt tilbake. Vi har bunkra større mengder denne gangen, så lageret skal vare vesentlig lenger.

dswgwgwVi får nå inn robustoen i Prensado-serien, siden vi tenkte det kunne være fint med denne suverene blenden i et mindre format. Når det gjelder Black Market, har vi nå tatt inn minstemanngwgwgwjnegwfq her, Punk. Black Market har blitt ekstremt populær i Norge, og dette er en sigar med en svært interessant og original blend – den inneholder blant annet en raus andel tobakk fra Panama. Da passer det vel bra med en liten sigar i denne serien; Punk måler 4 1/4″ x 42.

En annen interessant sak som kommer inn, er robustoen i Tempus-serien, men denne gang kommer den med et råbra madurodekkblad fra San Andres i Mexico – et dekkblad vi elsker og som alltid gir sigarer et ekstra puff.

Til sist: Vi måtte jo bare ta inn Alec Bradley nye ENORME sigar, TEXAS LANCERO! Alt er som kjent større i Texas, og denne sigaren er visstnok en Lancero slik de ville ha ønsket seg den i Texas….Det er vel egentlig nesten frekt å kalle den en Lancero, og enda frekkere å utelukkende pakke den i kasser à 50! Vi selger den selvsagt enkeltvis, men også i hele kasser – husk bare på å ha med noe av stasjonsvogn-størrelse for å få med kassen hjem. Sigaren er laget av nydelige tobakker fra Honduras, Costa Rica og Nicaragua, og er blendet for å være spennende og aromatisk hele sigaren igjennom – for det tar en god stund å røyke denne: Den er 7 tommer lang og 70 i gauge!

 

Share
This entry was posted in Sigar and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply