Nyhetsdryss! Ashton, Paradiso, La Aroma del Caribe og Chinchalero!

ESG211Sigarene fra Ashton er endelig tilbake på lager. Vi har nå sigarer fra Maduro-, ESG-, VSG, og Heritage-seriene på lager. La Aroma del Caribe, som er blendet av Don Pepin Garica i samarbeid med Levin-familien, er naturligvis også tilbake.

Ashtons nyeste merke – og et av de mest etterspurte blandt våre kunder de sisteSkjbilde månedene – Paradiso, er nå kommet til landet. Sigarene er laget av Don Pepin Garcia, og er noen skikkelige blockbustere hva aroma angår! Vi har tatt inn én sigar fra hver av de to Paradiso-seriene foreløpig. Merket heter San Cristobal i USA for øvrig – kjekt å vite hvis man vil google seg frem til reviews på nett…

De rimelige håndrullede kvalitetssigarene fra Chinchalero, som ble utsolgt på rekordtid forrige gang vi tok dem inn, er nå på lager igjen. Vi har utvidet utvalget (bare for å teste) med en sigar fra Chinchaleros toppserie Reserva de Oro denne gangen. Vi er rimelig sikre på at man vil bli overrasket når man tester denne…

ilde

Share
This entry was posted in Nicaragua, Sigar and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply