SN: L’Atelier og La Duena

Da begynner vi med SN på nyhetene fra My Father! Først ut er L’Atelier og La Duena.

4632_L'Atelier_LAT52_thumbL’Atelier LAT52: Perfekt konstruert sigar med pigtail. Sigaren åpner med et lite hit av krydder, som blir nedtonet rimelig kjapt. Middels kraftig sigar helt uten aggressive tendenser. Aroma av frisk frukt, bær, jord, skogbunn og kakao. Veldig fin kombinasjon av fruktighet og et slags krydderkakepreg. Dette er en Pete Johnson-blend, men den er veldig ulik Tatuaje, bortsett fra kvaliteten på selve blendingen som alltid fra denne kanten. En virkelig nydelig sigar.

aterL’Atelier LAT56: Også helt perfekt konstruksjon. Forholdsvis lett trekk, noe som passer stilen på røyken godt. Mindre krydder i starten, men veldig lik smaksprofil som LAT52. Vi noterer litt mindre fruktighet i denne til fordel for kaffe- og kakaotoner. Litt lettere enn lillebror også, som seg hør og bør i en så stor sigar.

4618_La_Duena_Petit_Lancero_No._7_thumbLa Duena Petit Lancero No. 7: Denne var veldig lik det vi forventet. En tydelig Pete-blend, men i en mer feminin versjon. Middels kraftig, og mye smak i denne. Åpner med peppertoner som går over i jord, lær, kaffe, kakao og litt edeltre. En toffee-aktig kvalitet i bagrunn. Krydderpreget tiltar noe mot midten av sigaren, før kaffepreget tar over mot slutten. Veldig god sigar, og vi liker lancero-formatet svært godt.

Share
This entry was posted in Nicaragua, Sigar, Sigarvurderinger and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply