SN: Padrón Londres

Padrón Londres er tilbake i Norge etter et fravær på en del år. Sigaren tilhører Padróns standardserie, og har en blend som er svært lik de tykkere sigarene i 1000-serien. Imidlertid er denne slankere, og dekkbladet bidrar enda tydeligere til sigarens aroma, siden dekkbladet her utgjør en større prosentandel av sigarens tobakk. All tobakken er lagret minimum 2 1/2 år før rulling, i likhet med de andre sigarene i standardserien til Padrón.

Padrón Londres Maduro: Coronastørrelse fra Padrón. Perfekt trekk og brenning, røyker svært langsomt. Minner om Padrón 2000, men med litt mer preg av det lekre madurodekkbladet Padrón bruker. Kakao, mørk sjokolade, jord, tropisk frukt og en pen kryddertone i bakgrunn. Forholdsvis kraftig, men ikke overveldende på noen måte. Tett, tykk og fløyelsaktig røyk. Nydelig helt ned..

 

Share
This entry was posted in Sigar, Sigarvurderinger and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply