SN: El Triunfador Lancero Limited

Det begynner å bli en stund siden vi sist smakte denne. El Triunfador Lacero Limited går for å være Pete Johsons personlige favorittblend- og størrelse, altså en sigar laget akkurat slik han liker den best selv. Limited betyr her at sigaren rulles i begrenset opplag; det lages få av disse hvert år. Tobakken som brukes er ekstra vellagret. Sigaren er et gnistrende lagringsprosjekt, de utvikler seg svært godt over tid. Sigaren kommer i spesielle, høyreiste (sigarene står inni kassen) kasser, og 5×5 sigarer er pakket inn i vokset papir for optimale lagringsforhold.

 

El Triunfador Lancero Limited: Lekkert, mørkt Connecticut Broadleaf-dekkblad som er avsluttet med en pigtail. Sigaren har perfekt trekk og brenning. Åpner overraskende lett, fortrinnsvis med kaffe- og kakaobønner med lær og treverk i bakgrunn. Lite sødme. Etter hvert kommer mer tobakkssødme frem, sammen med røstede nøtter, tørket sitrusskall, frukt og jordtoner. Sigaren er ganske lett, ikke kraftig i det hele tatt, og aromabildet er svært godt balansert og veldig elegant. Sigaren minner faktisk litt om Tatuaje La Verité, noe som ikke er en ulempe akkurat. El Triunfador Lancero Limited seiler herved opp som en av de absolutte favoritter.

Share
This entry was posted in Nicaragua, Sigar, Sigarvurderinger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply