SN: Arturo Fuente Añejo #50 og Hemingway Short Story

Arturo Fuente Añejo #50 Robusto: Dekket med et lekkert maduro Connecticut Broadleaf-dekkblad lagret på fat i to til tre år. All tobakken i sigaren er i tillegg lagret på fat i 6-8 måneder. Blenden her er identisk med #77 Shark, og aromaen er mer eller mindre helt lik. Kakao, kumøkk, tørkede sitrusskall, overmodent rødt kjøtt, bark, stall, søle, jord og skikkelig bra med fruktighet. Vi aner muligens en anelse mer mineralitet i denne enn i Shark. Vanvittig lang og nydelig ettersmak.

Arturo Fuente Hemingway Short Story: Liten perfecto i Fuentes Hemingway-serie. Smakfull men ganske lett sigar med aroma av nøtter, jord, tørket høy, hvit pepper og litt bakst. En klassiker med en egenartet aromaprofil som er arketypisk Fuente.

Share
This entry was posted in Sigar, Sigarvurderinger and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply