Nye humidorer fra Adorini!

Adorini er på pletten med nye humidormodeller! Humidorene fra det tyske merket Adorini er kanskje dèt humidormerket på markedet med best forhold kvalitet/pris. Humidorene står ikke tilbake for noen andre merker kvalitetsmessig, og presterer bedre vinterstid i norske forhold enn en rekke mye, mye dyrere humidormerker. Å finne en humidor som funkerer 100% perfekt i Norge kan være en skikkelig utfordring, men Adorinihumidorene seiler gjennom vinteren med bravur. Humidorene har også livstidsgaranti, noe som sier sitt om kvalitetsnivået.

Adorini har kommet med fire nye modeller nå, den første er Cedro Deluxe. Denne liker vi virkelig finishen på! Humidoren er finert med spansk sedertre, som har fått en lett overflatebehandling, og den bevarer slik utseende og følelsen av ubehandlet/pusset sedertre. Humidoren er i 75-størrelsen, som er den vi regner som standardstørrelsen. Akkurat passe stor for de fleste.

Den neste, også denne i 75-størrelsen, er Novara Deluxe. Denne er avrundet i kantene som den hvite Carrara, og gir et eksklusivt og moderne utrykk. Den er finert i ekte ibenholt, og mattlakkert.

I 150-størrelsen, kommer Adorini med Matera Deluxe, finert med valnøtttre med en flott struktur, og lakkert halvblank. Denne størrelsen er fin hvis man trenger litt mer plass enn 75-humidorene kan tilby, men den er fremdeles ikke så stor at den tar for mye plass i en stue (altså at kona ikke synes den er for stor).

 

Den siste nyheten, Vittoria Deluxe, er en helt ny størrelse. Denne har plass til så mange som 500-600 sigarer, både enkle og hele kasser, men har samme format som de mindre humidorene, og den skiller seg slik svært mye fra de andre store humidorene fra Adorini. Den har også glass i lokket, noe som gjør den estetisk mindre ruvende. Denne humidoren leveres med Adorinis geniale elektroniske fuktingssystem Cigar Heaven.

Share
This entry was posted in Humidor and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply