SN: Padilla Premier Cru Torpedo

Padilla Premier Cru Torpedo: Åpner litt lukket og ung i aromaen, med litt tanninbitt på bakenden. Dette forsvinner etter et par-tre minutter. Sigaren er litt flat og endimensjonal den første centimeteren, før den endelig åpner seg opp etter dette. Undertednede avskrev denne som litt vel kommersiell i blenden de første ti minuttene, men her tok man feil, sigaren gjør en helomvending og utvikler masse bra “møkkete” smaker som gymsokk, svømmehall, søle og kumøkk. Dette på en klart syrlig og salt bakgrunn. En underliggende sødme som minner om mørk sjokolade knytter det hele sammen. En tydelig aroma av italiensk espresso og tørkede frukter noteres også. Sigaren mangler kompleksitet, men dette vil komme etter et års tid i humidoren. Balansen er svært god. En sigar med mørke, tunge smaker, perfekt til en høstkveld. 88p.

Share
This entry was posted in Nicaragua, Sigarvurderinger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply