Startpakker!

Vi har mange innom oss som handler humidor, kutter, lighter og et utvalg sigarer for å starte “sigarkarrièren”. Nå har vi satt sammen ferdige startpakker, med alt som trengs av sigartilbehør og sigarer for en begynner eller for sigarrøykere som vil ta steget fra én-og-én kjøp av sigarer til anskaffelse av en humidor og en liten sigarsamling.

Startpakkene kommer i fire nivåer – liten bulldog, mellomstor bulldog, stor bulldog og the real deal –  så man kan velge pakken som passer best for en selv ut ifra ambisjonsnivå. Uansett hvilken man velger får man alt man trenger for å kose seg med sigarer i mange år fremover, pluss et flott utvalg sigarer man kan smake seg gjennom.

Share
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Startpakker!

  1. DeadMule says:

    Meget bra!
    Jeg bestiller en gammel sjøulk- bulldogpakke…

Leave a Reply