Sigarfyrstikker!

Vi ble utsolgt for de populære sigarfyrstikkene våre rett over jul, og vi fikk dessverre ikke tak i fler fra vår leverandør. I vår har vi lett og lett etter noen som kunne levere slike, men det er svært vanskelig å få tak i sigarfystikker viste det seg. Uansett, til slutt fant vi noen som kunne levere, så nå kan vi glede med at sigarfyrstikker er tilbake på lager. Disse nye fyrstikkene er dessuten et par cm lengre enn de forrige vi hadde inne, noe som såklart er en bonus. Fyrstikkene ligger under “Sigartilbehør” i nettbutikken.

Hvordan tenne en sigar: Det viktigste er å ta seg god tid, ideelt bør sigaren være ferdig tent før den settes i munnen. Hvis man trekker inn under tenning, drar man flammen inn i sigaren og det resulterer i veldig varm røyk som smaker stramt. Hold tuppen (foten) på sigaren over spissen på flammen, og roter sigaren slik at den får en jevn glød rundt kanten. Blås gjerne forsiktig på sigaren for å se om den gløder. Det trenger ikke gløde i midten av sigaren, tobakken der tar fyr så fort man har tatt et par trekk. Hvis sigaren bare er tent på den ene siden, vil den brenne ujevnt, og smaken blir ubalansert. God røyk!
Merk: Man bør unngå bruk av bensinlighter og stearinlys når man tenner sigaren, fordi de tilfører uønsket smak. Gasslightere er derimot utmerket, da flammen er uten smak.

Share
This entry was posted in Sigartilbehør, Tips and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply