Clean Air-lysene tilbake!

Vi har fått mange forespørsler mht når de svært populære Clean Air lukftfjerningslysene kommer tilbake på lager. Nå kan vi glede med at de omsider er tilbake! Både de små, middels og store lysene i metallbeholder, samt lyset i frosted glass og sprayen er nå tilgjengelig. For de som ikke har prøvd disse enda er det bare én ting å si: De virker, og dèt uten kjemikalier av noe slag.

De fleste, i hvertfall oss sigarrøykere, er enige i at en tent sigar lukter godt. Men problemet er at røyklukten som henger igjen i rommet etterpå, ikke er like behagelig.
Vi har prøvd mange forskjellige metoder for å bli kvitt røyklukten, men ingen har vært spesielt effektive. Typisk for mange er at de er fulle av farlige kjemikalier eller kun maskerer lukten med egen kunstig lukt. Og avanserte og dyre elektroniske luftrensere er ikke spesielt effektive mot røyklukt. Så vi trodde slaget var tapt, helt til vi fant dette:

Dette er 100% naturlige produkter som fungerer! Vi har testet de grundig, og de fjerner faktisk både røyklukt og andre uønskede dufter. Produktene inneholder ingen enzymer, kjemikalier eller andre kunstige stoffer. Vi snakker om en revolusjonerende og helt naturlig måte å fjerne lukt på, som er bra både for folk, husdyr og miljøet!

Produktene er laget med naturlige ingredienser som soyavoks og andre naturlige og miljøvennlige vokstyper, rene eteriske oljer og planteoljer, hampfrøolje og veker av hamp og bomull. Ingen av produktene inneholder tilsetningsstoffer, i motsetning til mange andre slike produkter. Alle produktene er håndlaget i Morrisville i Vermont, USA.

Share
This entry was posted in Luktfjerning and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply